LEVERANDØR PORTRÆT - Kronstadt

Mød en af vores leverandører - Kronstadt

February 18, 2018

Se vores udvalg fra kronstadt her

 

Lad os starte med den her flotte fyr.

Direkte fra Danmarks svar på Sicilien, han er lakajen fra den fynske bomuldsmafia.

Manden der forsyner os med alt fra sømandsstrik til slim fit skjorter. 

Navnet er Henrik Hjort og han er vores link til det danske brand Kronstadt!

 

Har du i løbet af efteråret købt en striktrøje hos os, så er der stor sandsynlighed for at manden her, har haft en finger med i spillet.

Han er en stand up kind of guy, familiefar og lige om lidt medskyldig i at vi kommer til at fylde butikken med de sejeste sneakers fra Kronstadt!

 

Se vores udvalg af Kronstadt sneakers her som i øvrigt kun koster 399,- ! 

 

Henrik er en rigtig jeans mand og med en fortid som sælger hos Lee Jeans, var han da også  manden, der hjalp os med at skabe kontakt til lige netop Lee (som du nu også finde hos Knokleriet, men mere om det en anden gang).

 

Kronstadt var med fra starten!

 

Kronstadt har været at finde i butikken fra den dag vi slog dørene op tilbage i juni 17. 

Og de gør det godt. 👊

Så godt, at de er blevet en af biksens største leverandører, når det gælder vores herretøj.

 

 

 

Men hvem er de?

 

Tilbage i 1999 besluttede 2 danske gutter at den skandinaviske fashion scene manglede et funky herretøjs brand og en diset nat blev Kronstadt en realitet.

 

Navnet Kronstadt stammer fra den russiske by kendt for sit oprør mod Bolsheviks i 1920'erne, som også ledte til det fødslen af punk bandet Kronstadt Uprising.

 

Så i virkeligheden står Kronstadt for forandring!

Det Kronstadt som vi kender i dag og som i virkeligheden er det Kronstadt som har taget vores butik med storm, fandt sin form under ledelsen af den dansk fødte Thomas Olesen, som tog brandet fra sin ringe begyndelse i Københavns baggader kendt som "pisserenden" og gjorde det til en international succes.

 

I begyndelsen af ​​årtusindet, var Kronstadt kendt for sine funky skjorter med brede kraver, brede manchetter og kølige materialer. Navnene på klassiske Kronstadt styles - Elvis og Priscilla - siger alt!

 

Men som moden ændrede sig, gjorde Kronstadt også. De fokuserede mere på tættere fits, diskrete detaljer, stilede kraver - samtidig med hele tiden at holde kvaliteten i centrum for hvad gør. 

 

 

Efter den populære efterspørgsel førte cool skjorte kollektioner snart til en forgrening i en række kategorier, herunder t-shirts, bukser, jakker og strikvarer. Og som 2009 ankom, eksploderede Kronstadt skjorte succesen ind i verden af ​​strikkevarer, hvor deres cool, rene bomuldsstyles fandt sig i klædeskabe hos mænd i hele Europa.

 

 

Kronstadt har et virkeligt stærkt NOS program, som er en stor del af vores forretning.

Som vi ser det, er Kronstadt fantastiske til at producere strik, chinos og skjorter til en meget rimelig pris. Lige præcis derfor, er Kronstadt også bredt repræcenteret hos os i Knokleriet. 

  

I dag har mærket vokset og bliver solgt over hele kloden både online og offline samt bliver båret af en lang liste af berømtheder, større og dybere kollektioner ... ..og alligevel aldrig undladt at være tro mod deres oprindelse af ....... cool design, gode kvaliteter, god karma!

Vi er super glad for at have Kronstadt som en fast del af vores brand mix.! 

De forstå at lave tøj der fungere, til mænd i alle aldre, tilmeld til nogle priser der virkelig er til at forstå! 

Glæd jer til vores næste blog indlæg, hvor vi giver dig lidt mode tips.! 

 

Paece out and love 

 

Mark - knokleriet.dk  

Bag om knoklerietDin personlige tøjpusherHerretøjKronstadtLeverandør portræt