Må man gøre forskel sine børn?

Må man egentlig gøre forskel på sine børn? Jeg har især et blødt punkt for et af vores nemlig 👕👗

Selvfølgelig ikke, men for mig er det ærligt talt svært ikke, at lave en lille smule forskelsbehandling når vi snakker Mads Nørgaard. Derfor er det også altid en god dag i Knokleriet, når der kommer nye vare hjem fra netop Mads Nørgaard.

Mads Nørgaard -Favorit t-shirt

Og hvorfor er jeg så sådan oppe at køre over lige præcis det? - Det kunne sagtens være fordi det er dansk, fordi de har nogle flotte modeller eller fordi det er produceret med omtanke. Og ja, det er da alt sammen med til at hælde benzin på kærlighedsbålet. Men, hvis jeg skal vælge en ting der gør mig høj i en bomuldsrus, så er det at Mads Nørgaard har en ret vild evne til ramme noget der er helt oppe i tiden og samtidig gør det nærmest tidsløst.
Det lyder modstridende, men ikke desto mindre, er det netop det jeg synes de formår gang på gang! Så hvis du som mig har lyst til at blive høj på tidsløse, trendy og danske værdier...

Så tjek alle vores nyheder ud fra Mads Nørgaard her 

Vil du lære Mads Nørgaard bedre at kende? Så sætte Mads her selv et par ord på dem og deres tilgang til mode.

Hos Mads Nørgaard - Copenhagen er vi dybt forelskede i mode og i den fantastiske og evigt foranderlige verden vi lever og agerer i.

Men vi synes også nogle gange at det går lige lovligt hurtigt i den vestlige verden. I et forsøg på at sætte farten lidt ned er vi derfor også forelskede i modetøj der ikke hele tiden forandrer sig og som bevarer sin relevans.

Så når vi sæson efter sæson kreerer vores nye kollektioner, kan du altid regne med at udgangspunktet er klassisk modetøj. -Til kvinder, til mænd og til børn. Også i de tilfælde hvor vi udfordrer konventionerne, og os selv.

I sidste ende skal moden sætte dig fri, ikke definere eller kontrollere dig. Det du har på skal understøtte dig i din måde at være til på. Og det lyder naturligvis meget bedre på engelsk: What you wear should support you in your ways and beliefs. Sådan ser vi på det.

— Mads Nørgaard

Hvis du vil ser vores udvalg af Mads Nørgaard kjoler, net, skjorter og t-shirts til herre og dame, så kan du se mere her 

DametøjHerretøjMads nørgaard

Et par af de udvalgte

Spar 40%
Sacky Atoma - Dame Net -  Black/Off WhiteSacky Atoma - Dame Net -  Black/Off White
Udsalgspris120,00 kr Normal pris200,00 kr
Sacky Atoma - Dame Net - Black/Off WhiteMads Nørgaard Anmeldelser
Kun 1 tilbage
Spar 30%
Recy Seersucker Dupina - Dame kjole - Forever BlueRecy Seersucker Dupina - Dame kjole - Forever Blue
Udsalgspris700,00 kr Normal pris1.000,00 kr
Recy Seersucker Dupina - Dame kjole - Forever BlueMads Nørgaard Anmeldelser
2 på lager