Sikker og hurtig levering:

- Gratis levering til PostNord Pakkeshop ved køb over 299 kr.

- Levering 1-3 hverdage*

- Ekspreslevering (bestiller du inden kl. 15 på hverdage, kan vi tilbyde DK Levering med PostNord dagen efter)*

- Vælg mellem levering fra GLS, DAO eller PostNord i hele DK

- Vi trækker først pengene på dit kort, når din ordre er ekspederet

- Altid 30 dages fuld retur- og ombytningsret

Hvis du fortryder dit køb:

Bare rolig, det er både nemt, billigt og enkelt at returnere eller ombytte varer købt på knokleriet.dk.

Du kan vælge at besøg vores butik i Hundested eller du kan sende varer retur ved at benytte vores returportal.

1. Returnér eller ombyt i vores butik (følg guiden nedenfor).

hvordan ombytter jeg vare købt på knokleriet.dk

2. Returnér eller ombyt via vores returportal (følg guiden nedenfor).

Ombyt nemt vare købt på knokleriet.dk

Klik på billede 1. for at finde adresse og åbningstider. Klikker du på billede 2. kommer du direkte til vores returportal, hvor du nemt og billigt kan købe returfragt.

 

Leverings- og returpolitik:

-----

 

Handelsbetingelser hos Knokleriet ApS
Generelle oplysninger

Knokleriet ApS
Nørregade 9A
3390 Hundested
CVR nr.: 40575596
Telefon: 22503390
Email: hallo@knokleriet.dkPriser

Hos Knokleriet ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Vi forbeholder vi os retten til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der skal tages forbehold for udsolgte varer.Betaling

Knokleriet ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay, Spilt. Betaling for ordren vil først blive trukket på din konto, når varen sendes afsted til leveringsadressen. Alle beløb er i Danske kroner (DKK) og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte og/eller udgåede varer.

Alle betalinger er foretaget ved hjælp af ANYDAY.
Levering

Knokleriet ApS tilstræber at afsende ordrer inden kl. 17 samme dag, som ordrerne bliver lagt. Ordrer herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi sender varer til hele Danmark med en fragtpris, der starter på 49 kr. Ved køb over 299 kr. tilbyder vi gratis levering med Post Nord til nærmeste pakke udleveringsted. Varer leveres på den leveringsadresse, der registreres ved bestillingen.
Vi leverer ikke til udlandet, ej heller til Færøerne og Grønland.
Vi sender varerne med Post Nord, GLS eller DAO.
OBS: Hvis det ikke er muligt at levere til udleveringsstedet, vil pakken blive flyttet til nærmeste udleveringssted. Dette du får naturligvis besked om. Skulle der opstå problemer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.
Vi sender varer alle ugens hverdage, og din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter din bestilling.
For bestemte varer gælder særlige leveringsvilkår. Disse betingelser vil du blive gjort opmærksom på forud for købet af disse varer.Reklamationsret

Der er 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materialer og/eller fabrikation. Er din vare gået i stykker, kan du få den repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen. Vi vurderer dette ud fra den konkrete situation. Reklamationen omfatter ikke fejl eller skader, hvis vi vurderer, at produktet/ydelsen er håndteret forkert. Det er et krav, at du reklamerer med det samme, efter du har opdaget manglen/fejlen. Knokleriet ApS vil dække de omkostninger der vil være i forbindelse med returneringen i et omfang, som vi vurderer er rimeligt.

Ønsker du at returnere, reklamerer og/eller benytte fortrydelsesretten, skal varen sendes til:
Knokleriet ApS
Nørregade 9A
3390 Hundested
Vi modtager ikke forsendelser pr. efterkrav.Refusion

Er der tale om en refusionssag, vil vi bede dig medsende bankoplysninger i form af reg. og konto nr., så vi kan overføre det aftale beløb. Disse oplysninger kan du uden risiko give via mail eller anden elektronisk afsendelsesform, fordi det ikke er følsomme oplysninger Oplysningerne vil kun bruges i forbindelse med refusionssagen.Fortrydelsesret

Vi giver 30 dages fuld returret på varer, som er købt i vores webshop.
De 30 dage starter:
- Den dag du modtager ordren.
- Den dag du modtager den sidste vare, ud af flere, som er lagt i én samlet ordre, men ikke leveres samlet.
- Den dag du modtager det sidste parti, eller sidste del, hvis vi har aftalt levering af varer der består af flere dele.
- Den dag du modtager din første vare, hvis vi har en aftale om regelmæssig levering af varer over en given periode.
Returneringsomkostninger du som kunde ansvaret for.
Fortryder du, skal du give os besked senest 14 efter købet. Fra den dag du har givet os besked, må der højest gå 14 dage, før du returnerer forsendelsen. Fortryder du dit køb, skal du sende en mail vedrørende dette til hallo@knokleriet.dk. Du skal gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Hvis du vil sende varen retur, skal du udfylde den returseddel, vi har sendt med varen. Varen skal sendes til:
Knokleriet ApS
Nørregade 9A
3390 Hundested

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen, medmindre du samtidig giver os tydelig besked om dette.Varer undtaget fortrydelsesretten

Disse varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
- Varer som er produceret efter forbrugerens ønsker/specifikationer eller varer, som har fået et tydeligt personligt præg efter ønske fra forbrugeren.
- Varer som er forseglede, fordi de af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige grunde ikke egner sig til at blive returneret, og/eller hvis forseglingen er brudt efter forbrugeren har modtaget varen.
- Varer der er af en type, som bliver blandet sammen med andre i forbindelse med levering.
- Varer hvor plomberingen er brudt.
- Ikke-finansielle tjenesteydelser, som allerede er udført, fordi levering af tjenesteydelsen er startet med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og har accepteret, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er udført.
- Levering af digitale varer, som ikke leveres fysisk, såfremt udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og har accepteret, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
- Magasiner, aviser, tidskrifter - dog med undtagelse af abonnementsaftaler.
- Aftaler der er indgået på offentlig auktion.
- Varer der forringes og/eller forældes hurtigt.Returnering

Du skal sende din ordre retur senest 30 dage efter, at du har meddelt os, at du vil gøre brug af din fortrydelsesret. Udgifterne i forbindelse med returneringen er du selv ansvarlig for. Det er ligeledes dit ansvar, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken, der sendes retur. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du også udfylder og vedlægger vores fortrydelsesformular.
Vi tager først ansvar for ordren, når vi har modtaget denne. Al risiko i forbindelse med afsendelse ligger hos dig, indtil vi har modtaget den.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.Varens stand ved returnering

Du har mulighed for at prøve varen, når du modtager denne. Dog vil du skulle erstatte en eventuelt forringelse af varens værdi, hvis du har håndteret den på andre måder end blot at fastslå varens art og egenskaber.

Hvis varen er brugt, og ikke blot prøvet på, vil du ved fortrydelse af købet kun få en del eller intet af købsbeløbet retur. Dette vurderer vi, og det vil afhænge af varens handelsmæssige værd, når vi modtager denne. Varen skal derfor ikke have været i brug, hvis du skal kunne få hele købsbeløbet retur.

Tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb hos os, får du det beløb du har betalt til os for ordren retur på din konto.
Vurderer vi, at der er en forringelse af værdien af varen, trækkes denne fra købsbeløbet.
Vil du gøre brug af fortrydelsesretten, vil vi refundere alle betalinger for købet modtaget fra dig. Vi refunderer også leveringsomkostninger. Dog ikke i tilfælde, hvor der er ekstra omkostninger ved levering, fordi du har valgt en anden leveringsform end den billigste standardlevering, vi tilbyder. Dette vil være aktuelt, såfremt der ikke opstår nogen form for unødig forsinkelse, og at varen leveres til os senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling for ordren, du har fortrudt, gennemføres med samme betalingmiddel, du betalte ordren med. Hvis du ikke ønsker dette, skal du udtrykkeligt ønske noget andet, når du fortryder købet.
Vi forbeholder os retten til at tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen, medmindre du kan bevise ved hjælp af skriftlig dokumentation, at du har returneret den.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, du har købt i vores webshop, kan du sende en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Klageplatformen findes her.
Angiver du en klage i klageplatformen, skal du oplyse vores e-mail adresse: hallo@knokleriet.dk