Udsalget er startet - Levering 1-4 dage - Fri fragt på køb over 498,-

Tøjpusher med personlig service

Personlige service der passer til dine behov.

Spar tid - Bruge vores CLICK AND COLLEKT service.  Det er ganske simpelt, du behøver ikke bruge mere tid end højst nævendigt på få opdateret dit klædeskab med de nyeste og hotteste trends. Find de produkter du ønsker, bestil dem og køb online,  Så sørge vi for de ligger klar til afhentning i butikken kl. 16 samme dag.

Benyt CLICK AND COLLEKT - Afhent i butikken alle dage mellem 16-17

Hurtig og sikker levering i hele dk

Vi levere til hele dk, med DAO, GLS eller POST NORD. Og med vores nye leverings funktion kan du nemt vælge den leverings metoder der passer dig bedste.

Desuden kan du vælge GRATIS Levering på køb over 499,-

Vi kender vores kunder og tør væde på at du aldrig før har besøgt en butik, som knokleriet. Vores kunder har god stil og stiller høje krav og det forpligter.

Derfor er vi i tæt dialog med markeds bedste mode leverandøre, for at sikre et udvalg der følger tidens hotteste tendenser og trends. Vi holder os opdateret både ved at deltager i fashion week og de største mode messer i Danmark. CIFF og REVOLVER. 

I butikken kan du altid få en kop kaffe og en røver historie. Det skal være sjovt at besøge knokleriets fysiske butik, og hos os er der bare højere til loftet end de fleste andre steder.

Luk (esc)

Vind et gavekort på 600 kr.

Følg Knokleriet på Instagram så er du med i konkurrencen om et gavekort på 600 kr. Vi lover dig uanede mængder af glæde, hvis du vil følge "knokler kiosken"

Følg os her

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søg

Indkøbskurv

Din kurv er tom
Shop nu